Retourneren en Bedenktijd

Retourneren van bestellingen
Het kan weleens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden van retour ook is, u heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren.
Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. U hoeft hiervoor geen reden op te geven.
LET OP! OUTLET PRODUCTEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN

Retourbeleid online (besteld via internet, telefonisch of afstand)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Kosten die in rekening worden gebracht voor achteraf of verspreid betalen vallen ten alle tijden voor rekening van de klant. Deze worden dan ook niet teruggestort. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor  eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €8,95 per pakket (afhankelijk van het gewicht en formaat), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier gebruiken of contact met ons opnemen via info@aydodeco.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
LET OP! OUTLET PRODUCTEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN

Bij de baksteen 3D Wandpanelen gemaakt van EPS / Piepschuim / ISOMO is het zeer belangrijk om het product zorgvuldig in te pakken en de hoekprofielen op de juiste manier te plaatsen. Bij dit soort panelen komt het regelmatig voor dat de producten beschadigd retour komen.

Bestelling annuleren?
U kunt uw bestelling ook annuleren. Indien uw bestelling nog niet is verwerkt kan dit uiteraard volledig kosteloos. Is uw bestelling al verwerkt en onderweg? Dan geldt de normale retour procedure zoals hierboven is beschreven.

Product Ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@aydodeco.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Producten van persoonlijke aard. Denk hierbij aan producten met een fotoprint van persoonlijke aard of stijl.
Let op alle producten die via de webshop zijn te bestellen zijn wél te retourneren.

Bestellingen met speciaal vervoer / transport
Sommige producten kunnen niet geleverd worden met normaal transport van PostNL. Daarom zorgen wij zelf voor de levering van deze producten. De producten zijn of te groot of te kwetsbaar om met de reguliere postbedrijven te leveren. Hiervoor zal er na uw bestelling een afspraak gemaakt worden. Dit product kunt u niet zelf retour sturen. Wij halen de producten zelf op tegen een prijs van €49,95. Voor Belgie rekenen we €74,95.

Ruilen en Retourneren bij aankopen in de winkel
Voor aankopen in de fysieke winkel is geen herroepingsrecht geldig. Het herroepingsrecht is een recht wat geldig is op verkopen die buiten de fysieke winkel heeft plaatsgevonden zoals een telefonische aankoop of via het internet.
Producten welke u heeft gekocht in de showroom, danwel fysieke winkel kunnen niet retour, tenzijn anders afgesproken of vermeld op de bon.
Lees meer over u rechten op consuwijzer.
Wij bij Aydo Deco denken oplossingsgericht en denken altijd mee met de klant. In sommige gevallen zullen wij ondanks dat u er geen wettelijk beroep op kunt doen, bereid te zijn om een goede oplossing te bieden. Echter dient dit een redelijke oplossing te zijn voor beide partijen.
Een concreet voorbeeld is dat we geen artikelen terugnemen of ruilen die meer dan 14 dagen geleden zijn aangeschaft of inmiddels uit het assortiment zijn verwijderd.

BELANGRIJK:
Bestellingen die wij zelf hebben geleverd mogen niet met de reguliere post teruggestuurd worden. Hiermee voorkomen we schade.

Een bestelling die wij hebben verstuurd via PostNL, mag via PostNL of andere pakketdienst retour gezonden worden.

Een levering die is geleverd via de vervoerder “Meubeltrein” of via onze eigen chauffeur. Mag alleen via dezelfde weg retour (deze retourkosten bedragen €49,95 +€19.95 per colli in Nederland en €74.95+€19.95 per collie in België) 

Een levering die wij zelf hebben geleverd, mag alleen door ons retour opgehaald worden (hiervoor brengen wij €49.95 +€19.95 per collie in rekening en in België €74.95 +€19.95 per collie)

Retouradres:
Aydodeco tav Retouren
Nachtegaalstraat 18a
4901BN Oosterhout

retourneren
De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2462 reviews.