Zelfklevende Steenstrips

Wat zijn zelfklevende steenstrips?

Zelfklevende steenstrips zijn steenstrips, waarbij u geen lijm hoeft te gebruiken. De achterkant van deze steenstrips zijn voorzien van een zeer sterke 3M kleef laag.
Bij Aydo Deco hebben we steenstrips van echt natuursteen welke een zelfklevende achterkant hebben. Hierdoor is montage kit in principe overbodig.
Binnenkort zijn er ook andere soorten zelfklevende steenstrips beschikbaar.

Waar zijn zelfklevende steenstrips van gemaakt?

Onze huidige assortiment zelfklevende steenstrips bestaat uit natuursteenstrips welke zijn gemaakt van echt natuursteen! 
De onderlaag bestaat uit een polysterlaag versterkt met glasvezel. Hierdoor zijn deze steenstrips flexibel en zeer sterk.

Waar kun je zelfklevende steenstrips voor gebruiken?

Zelfklevende steenstrips zijn geschikt voor alle binnenruimtes, behalve onder stromend water. De steenstrips zijn dus geschikt voor keukens, keukenwanden, badkamers (droge gedeelte), cinewalls, toiletten enz.

Hoe monteer je de zelfklevende steenstrip?

Monteren van deze unieke, exclusieve steenstrips is zeer eenvoudig. Trek de kleeflaag los en bevestig de steenstrips tegen de gewenste muur. De steenstrips kunnen direct over bestaande tegels en gladde dichte oppervlaktes of behang. Voor muren met spachtelputz dient u ook montagekit te gebruiken.
Op maat maken kan met een blikschaar / plaatschaar of met een cirkelzaag / slijptol.
Voor het mooiste effect plaatst u de steenstrips in wild of halfsteenserband.

Onderhoud Steenstrips

De steenstrips zijn onderhoudsvrij! Schoonmaken kan met een vochtig doekje. Voor gebruik in de keuken achter het gasfornuis adviseren we om de steenstrips te impregneren. Daarmee worden  de steenstrips vuil, vet en vocht afstotend.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 694 reviews.
3d wandpanelen