Betaalmiddelen en mogelijkheden

Aydo Deco is een bestaand bedrijf sinds 2016 en is uiterst betrouwbaar. Wij stellen alles in werking om uw gegevens te beschermen en bieden veilige betaalmogelijkheden.
Onze betaalmiddelen zijn altijd up to date en voldoen aan strenge veiligheid en kwaliteit eisen.
Zo hebben wij een SSL certificaat en extra beveiliging op de website waardoor u moeiteloos en veilig kunt betalen.

In de winkel heeft u ook de mogelijkheid om te pinnen of contant te betalen.

  • IDeal
  • Contant (alleen in de winkel)
  • PayPal
  • Bancontant 
  • ING Home’Pay
  • Creditcard
  • Klarna Achteraf betalen (let op hier zijn extra kosten aan verbonden, deze kosten bedragen €1,50 + 2.99% per bestelling
    LET OP! wanneer u voor Klarna kiest en u ontvangt het product, kunnen wij uw retour alleen in behandeling nemen, wanneer deze aan Klarna is betaald! U kunt na ontvangst van uw order de order dus niet annuleren.

Betaalmiddelen bij retourneren

Wanneer u producten retourneert zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen crediteren op dezelfde wijze als u ons heeft betaald.
Het geld wordt dus altijd op dezelfde rekening teruggestort als waarmee u heeft betaald.

Bestellingen die zijn afgerekend in de winkel zullen indien mogelijk ook op dezelfde manier worden gecrediteerd. Echter is dit niet altijd mogelijk en kunnen er situaties zijn, waarbij er op een andere wijze wordt gecrediteerd.
In sommige gevallen is het ook niet mogelijk om direct te crediteren, maar kan dit één of meerdere werkdagen duren. Uiteraard gebeurt dit laatste altijd in overleg met de klant.
Bij bestelling die met Klarna zijn betaald kunnen we alleen producten terugbetalen, wanneer deze volledig zijn betaald zijn aan Klarna. Na ontvangst van uw bestelde producten kunnen wij uw bestelling NIET annuleren en de aanvraag van Klarna ongedaan maken.
U dient dus eerst aan Klarna te betalen, waarop wij u betaling weer terug betalen.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2559 reviews.