Cinewall

Cinewalls

Een cinewall is niet meer weg te denken uit een modern interieur. Een Cinewall is een muur speciaal ontworpen om een TV te plaatsen. Er zijn meerdere soorten en het zorgt voor een sfeervolle ruimte waar je heerlijk van de tv kunt genieten. Een cinewall tv muur, geeft een hele nieuwe dimensie aan de sfeer van je woonkamer, maar maakt het tv kijken ook een stuk prettiger!

 

Cinewall Panelen

Cinewall Idee

Akoestieke panelen zijn uitstekend geschikt om een Cinewall mee te bekleden. Hiermee ben je ook in één keer af van kabels voor de Cinewall! Je TV muur bekleden met houten latten is een leuk idee en geeft een bijzonder mooie uitstraling.

Cinewall Steenstrips

Cinewall Steenstrips

In onze showroom staat een voorbeeld cinewall met haard. Deze TV muur is voorzien van 6 vakken en led spots bekleed met natuursteen. Dit geeft een moderne, maar ook zeer sfeervolle uitstraling. De elektrische haard is te bedienen met een afstandsbediening.

Cinewall Aku Panelen

Cinewall Bekleding

Een cinewall kun je verven, maar door het te bekleden met hout, natuursteen of andere materialen zorgt je toch voor de "finishin touch". Een luxe uitstraling met eindeloos veel mogelijkheden. Bovenstaande tv muur is één van de mooiste klantinzending van een Aydodeco klant.

TV Muur 

Een tv muur wordt veelal gemaakt van MDF platen, maar wist je dat je tegenwoordig ook kant en klare cinewalls kunt kopen?
Men kiest ook heel vaak voor spaanplaten óf gipsplaten. Eerst maak je het skelet en vervolgens bevestig je de platen tegen “het skelet”.
Als laatst komt de afwerking door middel van steenstrips, verf of platen.

Cinewall Maken

Je eigen cinewall maken? Dat kan jij ook. Het ziet er moeilijker uit dan het is. Nu verkopen wij géén cinewalls, maar cinewall bekleding. Maar toch helpen we je graag met het bouwen van een cinewall. Firma Haard & Co heeft een pagina’s vol met uitleg en doe het zelf foto’s!
Liever toch uit besteden?  Dan kan je een montage aanvraag doen op de montage pagina.

 

Cinewall idee

Cinewall Wit

Cinewall clean style. Simpel strak modern en past in elk interieur!

Cinewall Bekleding

Zwarte cinewall

Een cinewall met vakken en led verlichting is dé manier om je tv manier een luxe en sfeervolle uitstraling te geven.

Cinewall Woonkamer

Cinewall Stijlen

Een cinewall hoeft niet altijd "bling bling" te zijn. Neem als voorbeeld bovenstaande wand. Prachtig, praktisch en een tijdloos design.

Cinewall Vragen

Wat kost een cinewall laten maken?
Kosten van een cinewall zijn ongeveer 1000 euro tot 3500. Het ligt vooral aan de wensen. Te denken aan afmetingen, vakken, aansluitingen etc. Met Aydodeco wandpanelen kan je een stuk voordeliger uit zijn.

Hoe maak je zelf een cinewall?
Hiervoor sturen we je graag door naar Haard en Co. Die hebben boordevol informatie over jou droomcinema!

Wat is een cinewall?
Een Cine Wall is een tv muur waarin de TV, Lades en vakken ingebouwd zijn. Vaak zien we ook een sfeerhaard en een soundbar.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2443 reviews.