Steenstrips voor de keukenwand

Keuken Steenstrips

De nieuwste keukentrend anno 2021 is het bekleden van je keukenachterwand met natuursteen! Je ziet dat we steeds meer natuurproducten met elkaar combineren en vrijwel helemaal af zijn van witte glanzende tegels tegen de keuken achterwand. De steenstrips van Aydo Deco zijn zelfklevend en zijn gemaakt van echt natuursteen. Het allermooiste van het product is dat je ze zo over de bestaande tegels kunt plakken.

Keukenwand

Aydo Deco heeft een grote collectie aan zelfklevende natuurstenen. Deze zelfklevende steenstrips zijn gemaakt van een echte laag natuursteen. Ze zijn ultra dun en geven een zeer luxe uitstraling in de keuken.

De waterbestendige eigenschappen van deze luxe steenstrips zorgen voor stijl en geschiktheid voor gebruik in de keuken, maar ook op andere plekken binnenhuis.
Wil je ze gebruiken achter de gaskookplaat? Geen enkel probleem! Vergeet ze dan alleen niet te impregneren zodat ze ook vet en vuil afstondend worden!

Mozaiek Steenstrips in de Keuken

Wij bieden ook prachtige steenstrips in mozaiek look. Deze steenstrips hebben ook een zelfklevende achterlaag en zijn niet te onderscheiden van echt tegels. Ook dit product kunt u eenvoudig op maat maken en bevestigen op iedere muur. Ideaals spatwand en impregnatie is niet nodig.

Natuursteen-steenstrip
De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1386 reviews.