Lambrisering

Lambrisering Panelen

Lambrisering is niet weg te denken in woningen. En op dit moment zorgt lambrisering voor een comeback! De vraag stijgt bij ons en wij hebben prachtige producten, waarmee jij eenvoudig en voordelig een lambrisering kunt maken. Lambrisering is eigenlijk een verdeling van de muur in een ander materiaal of kleur soort. Afhankelijk van de soort ruimte heeft het vele voordelen.
Een lambrisering zorgt voor een dynamische verdeling van de ruimte, waardoor het groter doet ogen. Daarnaast zorgt het voor extra speelsheid en knusheid. 

Lambrisering Panelen

Lambrisering Panelen

Dit is een fantastisch voorbeeld van hoe mooi lambrisering aan de muur wel niet kan zijn. Dit product verkopen wij (nog) niet, maar wij tonen graag wel mooie inspiratie foto's.

Houten Lambrisering

Lambrisering Hout

AKU panelen oftewel een lattewanden zijn uitstekend geschikt als lambrisering. Deze trend zie je overal voorbij komen en wij hebben daar prima kant en klare wandpanelen voor!

Lambrisering

Lambrisering Tegel

Wij hebben fantastische mozaiekjes die je als lambrisering kunt gebruiken. Hier weer een prachtig voorbeeld voor "lambrisering in de keuken". Klik op de foto om geschikte "vergelijkbare" producten te bekijken.

Lambrisering verf

Lambrisering Verf

Lambrisering doen we dus niet alleen uit praktisch oogpunt, maar vooral uit een "stijl" perspectief. Daarom kun je ook verf gebruiken om een mooie dynamische verdeling van de ruimte te maken.

Lambrisering Materialen

Lambrisering kan dus gemaakt worden van hout, panelen, verf.  steenfineer, baksteen, tegels en heel veel andere materialen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Lambrisering Hoogte

Hoe hoog moet een lambrisering geplaatst worden? Afhankelijk van het design worden de meeste lambrisering geplaatst op een hoogte van 120cm tot 130cm. 
Wij hebben bijvoorbeeld AKU panelen van EPS die 120cm hoog zijn, welke dus ideaal zijn als lambrisering aan de wand! Maar vergeet ook niet de betoonlook of natuursteen wandpanelen van 120cm! Ideaal, snel en makkelijk te plaatsen.

Lambrisering met isolatie

Met lambrisering kun je ook koude muren isoleren. Isolerend en decorerend tegelijkertijd. Met name de AKU panelen van EPS en de baksteenstrips van EPS zorgen dankzij een 2cm dikke EPS laag voor een uitstekende isolatie waarde. 

Baksteen Lambrisering

Wij hebben baksteen wandpanelen in EPS én Polyurethaan. Beiden zijn prachtig en geschikt als Baksteen Lambrisering aan je muur en zorgen voor een goede isolatie waarde! Weg met de koud dus!

Natuursteen Lambrisering

Niets is mooier dan echt natuursteen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan natuursteen lambrisering. Gemaakt van echt leisteen.

Betonnen Lambrisering

Betonlook is helemaal terug van weggeweest. Betonnen lambrisering past heel erg mooi in een industrieel en moderne interieur.

Houten Lambrisering

Lambrisering in de vorm van houten panelen. De bekende houten klassieke lambrisering is terug in een modern jasje genaamd AKU panelen. Een latten wand aan de muur in de vorm van verticale houten latten.

Tegels Lambrisering

Ook tegels zijn uitstekend geschikt als lambrisering. Bekijk onze uitgebreide honinggraat, Hexagon of andere tegeltjes die je als Lambrisering kunt gebruiken.

Marmer Lambrisering

Marmer wandpanelen zijn ook uitstekend geschikt als lambrisering. Hygienisch, makkelijk schoon te maken en ook heel eenvoudig te monteren.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2443 reviews.