Keuken Spatwanden

Een keukenmuur of een spatwand is heel belangrijk om je keuken schoon en mooi te houden. Daarnaast bepaalt de muur van de keuken de uitstraling van de keuken. Wil jij een moderne keukenspatwand? Lees dan verder, want wij hebben ze in heel veel soorten en maten. Het mooie aan onze producten is dat jij ze zelf kunt monteren! Geen dure ZZP-ers die torenhoge facturen sturen voor het renoveren of plaatsen van een keukenwand. Wij hebben een zeer groot assortiment aan keukenwanden. Wij hebben ze in de vorm van zelfklevende tegels, natuursteen platen, baksteen wandpanelen, natuurstenen strips en marmerlook keuken panelen.

Spatwand

Een spatwand is een gedeelte van een keukenmuur welke bestand is tegen vlekken, vuil en vocht. Ook wij hebben daar mooie producten voor. U kunt bijna al onze producten als spatwand gebruiken.

Achterwand Keuken

Niets is leuker dan een nieuwe keuken bestellen. Bij een nieuwe keuken bepaal je namelijk het volledige design van de keuken zelf. Wat je heel vaak vergeet is de achterwand keuken. Meestal heb je al een idee, maar weet je nog niet wat je op de keuken achterwand zult plaatsen.

Wandbekleding Keukens

De nieuwe keuken staat er en is bijna helemaal af! Je wilt natuurlijk een mooie keukenmuur die match bij de overige materialen in de ruimte. Daarvoor hebben een enorm assortiment aan prachtige achterwanden voor uw keukenmuur. Deze wandbekleding is zéér eenvoudig te bevestigen.

Plaktegels keukenwand

Een keukenmuur of keuken spatwand kan opgeleverd worden uit verschillende materialen en designs. Veel mensen hebben geen goede ervaringen met stucwerk, omdat het enorm moeilijk is om schoon te houden. Wat nu, opnieuw laten betegelen? Dat hoeft niet meer met de plaktegels van Aydodeco. Deze zijn er in verschillende materialen, zoals aluminium, pvc en echt natuursteen! Deze plaktegels kunnen direct over bestaande oude tegels en eigenlijk direct op alle soort muren. Ze zien en voelen net aan als echte tegels.

Wandbekleding Keuken

Wandbekleding Keuken is er in veel kleuren en formaten. Je kunt kiezen voor marmeren wandpanelen, natuurstenenstrips, natuursteen wandpanelen, zelfklevende mozaiekjes en nog veel meer. Kijk op de webshop om nog meer inspiratie op te doen als wandbekleding Keuken.

 

Keukenwand tegels, alleen dan nog mooier & makkelijker!

Een gemiddelde keukenwand in Nederland is ongeveer anderhalve vierkante meter groot. Dit betekent dat je voor €150,- klaar bent als je voor de duurste tegel kiest of €119.95 wanneer je kiest voor de voordeligste steenstrip met tegellook!
Meer heb je namelijk niet meer nodig!
Voor reguliere tegels betaal je altijd voor een ZZP-er, sloopwerk, snijwerk, lijmen, voegen en afkitten.
Met deze zelfklevende tegels is dat volledig overbodig!
Alle voordelen op een rij:

  • geen vakman nodig
  • geen speciaal gereedschap nodig
  • geen lijm nodig
  • geen voeg nodig
  • geen sloopwerk
  • makkelijk schoonmaken
  • kan over bestaande tegels
  • mooi uniek design
  • vuil en vocht afstotend
  • onderhoudsvrij

Mocht je nog steeds niet overtuigd zijn, dan laten we je met alle liefde wat keuken spatwanden zien van onze bestaande klanten.
Let op! Aydo Deco geeft altijd de mogelijkheid om uw producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, niet goed is dus gewoon geld terug!

Mocht je iets anders willen als keuken achterwand dan hebben we nog veel meer producten! Je kunt kiezen voor wandpanelen met marmerlook of bijvoorbeeld onze zelfklevende natuursteen steenstrips. Al dit soort producten kunnen als keukenwand, maar ook als muurbekleding op alle andere plekken in uw woning of werkruimte!

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2559 reviews.