Wandpanelen Buiten

Wandpanelen voor buiten

Zoek jij iets nieuws voor de buitengevel of buitenmuren van je woning, chalet, schuur of tuinhuis? Daar zijn de producten van Aydo Deco uitstekend geschikt voor.
Bovenstaande is van een klant welke haar buitengevel heeft bekleed met de 3D Wandpanelen van AydoDeco. Deze Wandpanelen zijn gemaakt van een EPS / Isomo onderlaag en bieden daardoor extra isolatie aan uw woning. Dit betekent concreet dat de panelen zorgen voor een lagere energie rekening. De Wandpanelen betalen zich uiteindelijk terug.

Steenstrips voor buiten


Steenstrips voor buiten en betaalbaar! Naast het feit dat deze steenstrips prachtig zijn om binnen te gebruiken zijn ze dus ook zeer geschikt voor alle buitenmuren. 

Monteren van Steenstrips voor Buiten

Het monteren van 3D Wandpanelen is zéér eenvoudig. De panelen zijn geschikt voor alle muren en ondergronden. Ze kunnen direct over de oude bakstenen, gestuctemuren of houten wanden geplaatst worden. 
Monteren doe je met montagekit geschikt voor buiten. Deze wordt ook geleverd door AydoDeco.

Impregneren 

Om deze mooie deco wandpanelen buiten te gebruiken dient u ze na montage wel te impregneren en ééns in de 5 jaar te herhalen. Op deze manier blijft de muur vrij van mos en andere soorten aanslag.

Steenstrips buiten muur

Voor bovenstaande woning is wandpaneel S2002 gebruikt.

Wandpanelen Hornbach
De waardering van www.aydodeco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2559 reviews.