Wandbekleding Slaapkamer

Wandbekleding voor de slaapkamer

Op zoek naar inspiratie voor de slaapkamer muur? In dit artikel laten wij de nieuwste trends zien omtrent de wandbekleding voor de slaapkamer.
Slaapkamer wandbekleding zorgt voor sfeer en een mooie uitstraling. 
Er zijn meerdere producten voor verkrijgbaar zoals behang, Vinyl, verf, wandpanelen en veel meer.

Slaapkamer Wandbekleding

Soorten Muurbekleding binnen

Voor de muren van je slaapkamer kunt u bij ons kiezen voor het intens populaire AKU panel gemaakt van EPS. Dit product wordt vaak geplaatst op de muur achter het hoofdbord. Voor montage heb je slechts een scherp mes én geschikte lijm nodig.
Monteren is dus zéér eenvoudig.
Daarnaast hebben deze wandpanelen een geluiddempende werking. Kies je voor EPS wandpanelen in je slaapkamer dan slaap je in een nóg fijnere kamer.

Aku Panelen Slaapkamer

Houten latten worden ook vaak gekozen als wandbekleding in de slaapkamer. Als je op Pinterest zoekt naar woorden zoals Slaapkamer idee, Slaapkamer bekleding, slaapkamer wandbekleding kom je enorm mooie resultaten tegen.
Nu plaatsen wij af en toe foto’s van onze klanten. En wij willen niet enkel onze producten promoten maar jullie voorzien van leuke informatie. Daarom plaatst ik de volgende foto ter inspiratie welke te vinden is op Pinterest.

AKU SLAAPKAMER

Muren Slaapkamer

Bij het inrichten van een nieuwe woning gaat 90% van alle tijd en inspiratie uit naar de woonkamer en keuken. De slaapkamer muren worden vaak vergeten en daar zit je dan in splinternieuwe woning met nieuw meubilair, maar zonder inspiratie voor de slaapkamer! Wij adviseren om te beginnen met de muren een kleur te geven. Tegenwoordig kiest men niet meer voor spachtelputz of granol, maar voor mooi strak gestucte muren. 

Om je wat ideen te geven hebben we wat kleurstellingen gevonden via woonstijladvies.nl

Slaapkamer Kleuren
Je kunt dus zoals hierboven staat kiezen voor panelen, muurpanelen, behang verf, maar ook voor steenstrips en houtstrips. Niet te vergeten de populaire houten latten oftewel aku panelen.


Gestoffeerde wandpanelen slaapkamer

Dit is de laatste trend en wij verwachten dat dit eind 2022 de meest gezochte muurbekleding zal zijn. Wandpanelen met een velvet stof. Hier zullen we in de toekomst een nieuw leuk artikel over schrijven.

 

Bij Aydo Deco hebben we tientallen klanten die hebben gekozen voor onze wandpanelen. Kijk hieronder voor wat inspiratie van onze klanten!

Steenstrips 3D L1919

Baksteen Slaapkamer Wandpanelen

Steenstrip-slaapkamer-k4-deco

Slaapkamer Muur

Slaapkamer Muurbekleding

Slaapkamer Wandbekleding

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2443 reviews.