Piedra Wandpanelen

Piedra Panelen

Paneles de piedra. Vanuit het Spaans vertaald naar Nederlands betekent het paneel van steen. Piedra  wandpanelen zijn oersterk en niet van echte steenstrips en baksteen te onderscheiden. De bovenlaag bestaat uit een 4mm dikke steencomposiet laag. Deze panelen zijn na montage 100% naadloos! Je krijgt om de naden weg te werken een potje verf mee en daarmee kunt u zorgeloos en naadloos genieten van deze 3D Wandpanelen Piedra.

3D Wandpanelen XL

Het verschil met de normale 3D Wandpanelen is dat de Piedra panelen gemaakt zijn van polyurethaan en een hoge isolerende waarde hebben. Daarnaast kun je deze wandpanelen naadloos afwerken en bieden ze een hogere isolatie waarde ten opzichte van de piepschuim 3D wandpanelen.
De panelen zijn uitstekend geschikt om ook buiten te gebruiken. Voor buiten gebruik adviseren we altijd om onze producten te impregneren.
De ze wandpanelen worden vaak gebruikt in restaurants, vakantieparken, hotels, maar ook als buitenmuur bekleding. Ze zijn er in steenmotief, baksteenmotief en betonlook.

Deze wandpanelen komen het meest in de buurt van een echt gemetselde muur! Eenmaal bevestigd aan de muur zijn de Piedra panelen niet te onderscheiden van authentiek gemetselde muren.

YouTube player

Toont alle 9 resultaten

Sorteren
De waardering van www.aydodeco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2559 reviews.