Steenstrips voor buiten gebruik

Steenstrips worden al jaren gebruikt om binnenmuren te bekleden, maar de laatste jaren zien we een stijgende trend en aanvraag naar steenstrips voor buiten gebruik. 

 

Waarom worden steenstrips buiten gebruikt?

Steenstrips voor buiten zijn decorerend en meestal ook nog eens isolerend. De steenstrips die je buiten gebruikt zijn niet van echt te onderscheiden. Aydo Deco heeft verschillende soorten steenstrips welke uitermate geschikt zijn voor buiten gebruik. Veel klanten hebben bijvoorbeeld een muur met stuc. Dit stucwerk vergt veel onderhoud en steenstrips hebben nauwelijks onderhoud nodig.

Waarom kiezen klanten steenstrips voor de buitengevel?

Steenstrips voor buiten hebben vele voordelen. Allereerst geven de steenstrips een supermooie, nieuwe uitstraling aan bestaande muren. Ze kunnen direct over oude bestaande bakstenen geplaatst worden. Ze vergen nauwelijks onderhoud en ze zijn zeer éénvoudig te bevestigen.

Waar kun je de steenstrips voor buiten voor gebruiken?

De steenstrips die wij aanbieden om buiten te gebruiken zijn uitermate geschikt voor buitengevels, tuinhuizen, woonwagens, chalets en alle andere muren.

Waar zijn steenstrips voor buiten van gemaakt?

Steenstrips voor buiten zijn er in verschillende soorten. De meest populaire en betaalbare optie zijn momenteel de 3D Wandpanelen oftewel de Baksteenstrips. Deze hebben een onderlaag van EPS / Isomo van circa 2 centimeter. Boven op die laag bevindt zich een harde kunststoflaag en de laatste laag bevat een mix van steenpoeder. Dit zorgt voor een echte look welke niet van echt is te onderscheiden en bovendien bespaar je duidelijk ieder jaar weer op uw energie rekening. De 3D Wandpanelen die je buiten kunt gebruiken hebben namelijk een isolatie waarde van circa RD 0.5.
Op deze manier betalen de steenstrips buiten zich uiteindelijk vanzelf terug.

Hoe monteer je steenstrips voor buiten?

Steenstrips voor buiten monteer je zeer eenvoudig door gebruik te maken van geschikte HighTack montage kit. Let op! Deze dient geschikt te zijn voor EPS. Wij bieden deze montage kit aan tegen schappelijke prijzen.
Het enige wat u hoeft te doen is dus montage kit te gebruiken en de wandpanelen tegen de gewenste muur te plaatsen.
Op maat zagen kan met een fijn getande handzaag, stanleymes of met een circkelzaag.

Voor het mooiste effect adviseren wij de panelen in wildverband of halfsteensverband aan te leggen zodat eventuele zichtbare naden niet opvallen.

Steenstrips voor Buiten

Aydo Deco biedt de mooie en betaalbare oplossingen voor alle binnen en buitenmuren! Heeft u nog een vraag? Bel of mails ons dan vrijblijvend.
Na het installeren van de steenstrips adviseren wij om de gevel te impregneren, zodat de buitengevel mooi van kleur, vrij van aanslag en een nóg langere levensduur krijgt. Wij adviseren net zoals alle andere buitengevels uw buitenmuren eens per 5 jaar te impregneren.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1259 reviews.

Extra Korting?

Meld je aan om te profiteren van onze MEGA Kortingen en blijf op de hoogte van de laatste trends.