Steenstrips Hornbach

Hornbach is een bouwmarkt met een fascinerend aanbod aan steenstrips. Steenstrips voor binnen en voor buiten. De steenstrips van Hornbach zijn er in allerlei soorten en maten en in dit artikel gaan we daar iets dieper in duiken!
De Hornbach verkoopt bijvoorbeeld natuursteen steenstrips. Dit zijn mooie steenstrips gemaakt van leisteen. Het zijn dikke, zware tegels en op maat maken zal moeten met een speciale zaag of eventueel een tegelsneijder. Geen doe het zelf product dus. Mooi is het product wel!
Als alternatief voor de zware leisteen steenstrips, heeft aydodeco een zeer mooi alternatief! De zelfklevende natuursteenstrips! Dit zijn steenstrips welke slechts 3 tot 6mm dun zijn en een toplaag van echt steen hebben! Deze kun je met een blikschaar eenvoudig op maat knippen!

Een mooi alternatief!

De zelfklevende natuursteenstrips geven dezelfde uitstraling als de steenstrips van Hornbach! Waarom? Omdat de steenstrips van AydoDeco gemaakt zijn van hetzelfde materiaal!

Wandpanelen en Steenstrips van Aydo Deco

We kunnen niet ontkennen dat Hornbach onder de bouwmarkten een geweldig assortiment heeft aan steenstrips, wandpanelen en tegels. Maar sinds 2016 heeft Aydo Deco een geweldig aanbod aan mooie steenstrips, wandpanelen en veel meer muurdecoratie. Het allermooiste van onze producten is dat het doe hetzelf producten zijn. Je hebt dus geen dure zzper meer nodig en je kunt dus zelf aan de slag en je muur restylen.
Daar waar je bij tegels en steenstrips van willekeurige bouwmarkten veel professioneel gereedschap nodig hebt, heb je bij Aydo Deco nauwelijks iets extra’s nodig.
De producten zijn zéér eenvoudig op maat te maken. De 3D Wandpanelen kunnen letterlijk op maat gemaakt worden met een stanleymes. De zelfklevende steenstrips met een blikschaar en de mozaiëk steenstrips kunnen ook door middel van een stanleymes op maat gemaakt worden.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2559 reviews.