Badkamer Wandpanelen

Marmeren Wandpanelen 

Op zoek naar een luxe uitstraling door middel van Marmer? Dat kan, wij bieden prachtige Marmer Wandpanelen voor badkamers, keukens en eigenlijk alle andere binnen ruimtes. De Marmerlook Wandpanelen hebben een afmeting van 260cmx122cm en zijn slechts 3mm dik.
Het allermooiste van dit product is dat de marmeren platen direct over bestaande tegels komen en je geen speciaal gereedschap hiervoor nodig hebt.
Marmeren Wandpanelen worden overal gebruikt. Je kunt deze gebruiken in de woonkamer, keukenachterwand, badkamer, toilet en véél meer.

PVC Wandpanelen Marmer

De Wandpanelen met Marmerlook worden ook weleens PVC wandpanelen genoemd. Deze worden zo genoemd omdat ze gemaakt zijn van PVC. Hierdoor zijn de platen flexibel en 100% waterdicht. Net zoals echt marmer hebben deze wandpanelen gemaakt van PVC een mooie glanzende uitstraling. Chique, mooi en zéér betaalbaar.

Kunststof Marmer Platen

Kunststof marmer platen bieden veel voordelen. Ook ten opzichte van echt natuurlijk marmer. Echt marmer vergeeld op den dure en is vlekgevoelig. Echt marmer vergt dus ontzettend veel onderhoud en poetswerk. Onze kunststof platen met marmerlook hebben een zeer lange levensduur, vergelen niet, houden geen kalk vast en zijn zéér een eenvoudig schoon te maken.

Marmerlook Badkamer Wandpanelen

Marmer in de badkamer geeft een ontzettend mooie uitstraling. Je krijgt met de marmerlook wandpanelen een echt ‘WOW” effect. Bovendien zijn de XL Marmer Panelen zéér eenvoudig te reinigen, omdat ze geen kalk vast houden. Voegen van tegeltjes poetsen is dus verleden tijd. 
Een marmerlook badkamer is nu dus betaalbaar en binnen 1 dag realiseerbaar! 

Douchepanelen

Deze wandpanelen van XL formaat zijn ook te gebruiken in de douche. Je kunt het in de gehele badkamer gebruiken of alleen als docuhepaneel.

PVC Marmer

PVC marmer is de trend. Met deze panelen gemaakt van PVC in marmerlook is een keuken, toilet of badkamer renovatie nog nooit zo makkelijk en betaalbaar geweest.
Direct verlijmen over bestaande tegels zonder speciale voorbewerking. Wie wilt er nou geen luxe badkamer uitstraling? De marmer Wandpanelen zijn in vele kleuren en formaten verkrijgbaar.

Marmerlook Achterwand Keuken

Deze Wandpanelen zijn ook ideaal om te plaatsen als achterwand in de keuken. Ze kunnen ook achter een gaskookplaat, maar let op dat de pan om hoge vuur niet te dichtbij de plaat staat. Met deze marmer platen heb je in een handomdraai een nieuwe achterwand en zeer luxe uitstraling. En het schoonmaken wordt nog makkelijker! De platen houden namelijk geen vlekken vast!

Bekijk onze inspiratie foto’s op onze social media kanalen. 

Wandpanelen toilet Marmer
De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1386 reviews.