Gevelbekleding

Gevelbekleding

Op zoek naar gevelbekleding? Wij hebben passende oplossingen om uw wand te bekleden. Mooie gevelbekleding welke bovendien ook nog eens zéér eenvoudig te plaatsen is. Gevelbekleding is er in Nederland in heel veel soorten. Zo zijn rabatdelen een veel gemaakte keuze. Rabatdelen zijn er voornamelijk in hout en u raad het al, hout vergt veel onderhoud.

Kunststof Rabatdelen

Naast houten Rabatdelen zijn er ook kunststof Rabatdelen. Deze worden verkocht onder de naam Keralit. Keralit is gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is ongevoelig voor alles weeromstandig heden. Kunststof rabatdelen hebben als voordeel dat ze nauwelijks onderhoud eisen in vergelijking met houten gevelbekleding of houten rabatdelen. Daarom kiest met vaak voor kunststof alternatieven.

Keralit

Voor een vierkante meter betaal je al snel €80,- per vierkante meter.
Wij hebben voor u een goedkopere en mooiere oplossing.
Wandpanelen van een externe steenpoederlaag en een isolerende onderlaag van EPS. Dit alles zorgt ervoor dat u een mooie gevelbekleding heeft welke niet te onderscheiden is van een echt gemetselde muur. Daarnaast hebben deze wandpanelen ook een gunstig effect, omdat de wandpanelen een thermische isolatie bieden.
De prijs per vierkante meter begint al vanaf €10,- en voor het monteren heb je geen speciale middelen nodig, je hebt voor het bekleden van je gevel alleen wat geschikte montagelijm nodig.

Steenstrips Buiten

Keralit alternatieven

Op zoek naar keralit alternatieven? De grote wens van iedere klant is een mooie duurzame, onderhoudsvrije gevel te bekleden. Dat kan met onze 3D Wandpanelen welke een mooie oplossing zijn om uw buitenwand mee te bekleden.
Deze wandpanelen dienen slechts 1 maal tussen de 5 en 10 jaar geimpregneerd te worden. De wandpanelen zijn weersbestendig en dus ideaal als alternatief voor keralit en buitengevel bekleding.
De wandpanelen zijn uitstekend geschikt als gevelbekleding en zijn geschikt voor alle ondergronden. De wandpanelen zijn stoot en krasvrij, UV bestendig en bieden naast de isolatie voordelen nog veel meer voordelen.
3D Wandpanelen zijn een goed en goedkoper alternatief op keralit.

Wandbekleding buiten

Als je op zoek bent naar gevelbekleding zoek je eigenlijk wandbekleding voor buiten. Iedereen is op zoek naar een mooie, onderhoudsvrije oplossingen om de buitengevel te voorzien van wandbekleding.
Wandbekleding buiten is er in veel maten en soorten en bij Aydodeco hebben we hier zéér mooie oplossingen voor.

Buitengevel Isolatie Steenstrips

Heel veel klanten gingen u voor! Onze wandpanelen gemaakt van EPS kunnen binnen en buiten geplaatst worden. Hieronder laten we u graag wat projecten van onze klanten zien. De 3D Wandpanelen bieden dus veel voordelen en zijn een mooie en betaalbare oplossing. Het monteren is eenvoudig en de panelen zijn geschikt voor elke ondergrond.
Bekijk hieronder enkele projecten. Kies jij toch liever voor Keralit? Dan kan dat natuurlijk ook. Klik dan op bovenstaande link om daar meer over te lezen.

Chalet Bekleding

Gevelbekleding Chalet

3D Wandpanelen zijn een praktisch alternatief voor het bekleden van uw chalet of woonwagen. Zie hier het prachtige resultaat

3D Wandpanelen Muurbekleding Buiten

Gevelbekleding woning

Uw buitengevel bekleding renoveren is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor een lagere energierekening.

3D Wandpanelen Buiten

Veranda Gevelbekleding

Maak uw tuin of veranda af met onze mooie gevelbekleding. Makkelijk te monteren.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1386 reviews.