Chalet Isolatie

Een Chalet is al jarenlang een populaire en bekende vakantiewoning in Nederland. Meestal zijn deze opgebouwd uit hout en bevatten ze nauwelijks isolatie. Met de decoratie panelen van Aydodeco deco heb je zonder speciale voorbewerking je chalet voorzien van een nieuwe prachtige uitstraling, maar ook van een isolatie laag van tempex!
Chalet isolatie is dan handig, omdat je hiermee je buitengevel voorziet van een splinternieuwe uitstraling en bovendien honderden euro’s bespaart op je portemonnee.

Chalet Isoleren

Gezien de huizenprijzen vallen Chalets steeds meer in  trek als alternatieve woning. Echter wil je gezien de huidige energiemarkt zoveel mogelijk besparen op je gas en elektra. Een eenvoudige en goedkope manier om dit te realiseren, is je chalet te isoleren met isolerende Wandpanelen. Deze wandpanelen zijn er in steenmotief, baksteenmotief, houtmotief of natuursteenmotief. 
Monteren doe je met montagelijm en op maat maken met een stanleymes. De buitenlaag dien je eens in de 5 jaar te impregneren en je hebt een prachtig buitengevel welke ook nog eens isolerend werkt.

De isolatie waarde van EPS oftewel tempex / isomo is ongeveer RD 0.5 bij de Piedra Panelen hebben we het over Polyurethaan welke een dubbele isolatiewaarde heeft van circa 1.0RD.

Chalet Panelen

De wandpanelen zijn licht van gewicht en hebben een zeer sterke buitenlaag. De wandpanelen zijn weatherproof en hebben een zeer lange levensduur. Je kunt ze eenvoudig zelf monteren door middel van geschikte montagelijm en een scherp mes. Dat is letterlijk alles wat je nodig hebt om je muren van je chalet te voorzien van mooie decorerende en isolerende wandpanelen.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2443 reviews.