Buitengevel Isoleren met onze 3D Wandpanelen!

Buitengevel Wandpanelen 3D

Trots 

Bovenstaande woning is misschien wel de beste foto / project van het jaar 2022! Als we naar de foto kijken zijn we trots. Trots op onszelf, maar ook op de klant, want laten we eerlijk zijn “nog mooier bestaat niet”.

Isolerende Wandpanelen

Ook al willen we met deze blog niet te commercieel overkomen, toch moeten we even wat USP’s en technische punten benoemen.

Bovenstaande woning is bekleed met het 3D wandpaneel “Amber Sun”
Deze platen zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook isolerend en bieden een RD waarde van ongeveer RD 0.5.
Dit is geen wondermateriaal voor woningen die helemaal geen isolatie hebben, maar wel zéér effectief als extra isolatie. 

Deze wandpanelen aan de buitengevel zorgen er voor dat u minder hoeft te stoken..

Energieprijzen Stookkosten 2022/2023

Je hoort het overal, de gasprijzen blijven stijgen en de komende winter wordt een spannende periode. Steeds meer consumenten investeren in extra isolatie, zonnepanelen en overige efficiënte producten om de komende winter minder energie te gebruiken.
Ondanks de huidige hoge temperaturen zien we nu al een aanzienlijke stijging van de energie rekening en dan hebben we nog nauwelijks gas gestookt..

Isoleer je woning

Nu is het absoluut niet de bedoeling om met deze blog een negatief gevoel te geven over de komende periode. Sterker nog, we willen voorbereid de winter ingaan en daarom geven we u tips.
Daarom geven we u de woonwijzerwinkel als tip! Hiermee kunt u met een kleine investering heel mooi materiaal en tips vinden om aankomende winter minder te stoken!

Met onze 3D Wandpanelen kun je ook je woning extra isoleren! Het is echt niet nodig om direct je gehele woning te voorzien van onze 3D wandpanelen, want je kunt deze wandpanelen ook binnen plaatsen!

Voorbeelden en Tips:

  • Plaats ze onder de vensterbank / eventueel achter een radiator.
  • Plaats ze tegen een binnenmuur welke direct in verbinding staat met buiten
  • Plaats ze op zolder (hier verliezen we altijd veel warmte)

Genoeg om over na te denken dus! Hieronder plaatsen we nog een aantal foto’s van ingezonden foto’s van onze klanten. 

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2443 reviews.