Beton Wandpanelen

Betonnen Wandpanelen

Onze wandpanelen met betonlook zijn zéér bijzonder en geven een stoere industriële uitstraling in iedere ruimte. Ze zijn gemaakt van een ultra dunne cement laag en daarom heeft dit wandpaneel niet alleen een betonnen uitstraling, maar bevat deze aan de bovenlaag een dunne laag van echt gemixt beton.
Omdat de platen zo dun zijn kun je deze wandpanelen in een handomdraai bevestigen aan de des gewenste muur. Binnen enkele stappen een muur van beton.

 

Wandpanelen met Betonlook

Deze wandpanelen met betonlook hebben een onderlaag van glasvezel gemixt met polyhars. Deze onderlaag laat zich het best op maat maken door middel van een cirkelzaag. Het monteren van betonlook wandpanelen kan met montagelijm van aydodeco.

Betoncire Wandpanelen

Deze betonlook wandpanelen worden ook weleens betoncire wandpanelen genoemd. Iedere plaat is uniek en je kunt er met een houtschuurblok gewenste vegen en effecten op geven. Hierdoor krijg je nog meer het effect van een echte stoere betonnen muur.

Beton Wandpanelen Gebruik

Beton cire wandpanelen kunnen overal binnen en buiten huis gebruikt worden.  Ze kunnen dus ook aan de buitengevel, maar ze zijn bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt voor onder de douche. Deze panelen kun je probleemloos over oude tegels verlijmen zonder speciale voorbewerking.

Beton Wandpaneel Formaten

Wij leveren de betonlook Wandpanelen in 2 formaten en 3 kleuren.
Het eerste formaat betonpaneel is 120x60cm en het XL formaat wordt geleverd in 260x120cm
De platen zijn slechts 2mm dik en ultra licht en flexibel!

Betonlook ideëen

Omdat dit product net in het assortiment is, hebben we nog weinig inspiratie foto’s. Wij verwachten echter binnenkort veel meer van onze mooie projecten te kunnen laten zien. Want laten we zeggen, beton is helemaal terug van weggeweest en een echte trénd sinds begin 2020. Kijk op bijvoorbeeld op Pinterest voor tientallen ideëen.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2559 reviews.