AKU PANELEN CINEWALL

Aku Panelen Origineel

AKU PANELEN CINEWALL

Aku Panelen Origineel

AKU PANELEN TV WAND

Bovenstaand een foto ingezonden door een Aydodeco klant! Laten we eerlijk zijn, dit ziet er toch fantastisch uit?
Deze Cinewall wand is niet gemaakt met houten latten, maar met onze Houtlook AKU EPS wandpanelen! Deze panelen zijn niet te onderscheiden van echt hout, zijn heel eenvoudig op maat te maken en heel erg betaalbaar!

AKU PANELEN GOEDKOOP

Dit type AKU panelen zijn momenteel te koop voor €21.95 en deze akoestische wandpanelen hebben een afmetingen van 120x50cm. Je ziet dus na het plaatsen een minimale naad, maar dat kun je met een tv wand dus heel makkelijk oplossen door de tv precies voor de naad te plaatsen.

Exclusief bij Aydodeco

Deze AKU panelen van 120x50cm zijn van zeer hoge kwaliteit en niet van echt hout te onderscheiden. Dit kun je zelf ervaren door onze showroom te bezoeken óf door onze video’s en foto’s op de product pagina van de AKU panelen te kijken.
Op dit moment zijn er meerdere bedrijven die dit product proberen te kopieren. Echter is de kwaliteit absoluut niet met onze wandpanelen te vergelijken. Er zijn dus ook van de EPS AKU wandpanelen meerdere aanbieders. Echter de kwaliteit, de stevigheid en het gevoel van echte AKU panelen krijg je alleen met onze wandpanelen. De wandpanelen sluiten feilloos aan en de nerven en kleuren lopen mooi over van het ene naar het andere paneel. Bekijk ook onze video die hieronder staat!

We tonen ook graag wat geslaagde foto’s die we van onze klanten hebben ontvangen.

Aku panelen toepassingen

Je kunt AKU PANELEN van EPS binnen én buiten gebruiken!

AKU PANELEN EPS zijn ook geschikt voor aan het plafond!

AKU PANELEN ZIJN IDEAAL ALS CINEWALL

Product AKU Panelen

1 Videos

Geef een reactie

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2443 reviews.