3D Wandpanelen 1806

WANDPANELEN
EPS - ISOMO

3D Wandpanelen met echt reliëf en echt diepte. Niet te onderscheiden van echt baksteen. Geschikt voor binnen en buiten.

Naturstenen Steenstrips

NATUURSTEEN
STEENSTRIPS

Zelfklevende steenstrips met een sterke kleeflaag. Een toplaag van echt natuursteen. Kan direct over bestaande tegels

Badkamer Wandpanelen

MARMER
WANDPANELEN

Wandpanelen met Marmerlook. Geschikt voor alle binnenruimte's zoals douche, keukens en alle binnenmuren. Luxe Uitstraling.

Latten Wandpanelen

AKU
WANDPANELEN

AKU panelen gemaakt van MDF of EPS. Deze verticale houten latten geven sfeer aan iedere ruimte. Wij hebben weer een mooi aanbod in AKU panelen!

Wandpanelen Zelfklevend

MOZAIEK
STEENSTRIPS

Zelfklevende mozaiek steenstrips. Steenstrips met tegellook. gemaakt van aluminium en pvc. o.a. geschikt voor achter kookplaten.

Mozaiek 3D Wandpanelen

ZELFKLEVENDE
STEENSTRIPS

Zelfklevende mozaiek steenstrips. Steenstrips met tegellook. gemaakt van aluminium en pvc. o.a. geschikt voor achter kookplaten.

Wandpanelen en Steenstrips bekend van TV sinds 2016 Doe het zelf wandpanelen

Wandpanelen TV
Wandpanelen RTL
Wandpanelen Televisie
Deco TV Muurbekleding
Wandpanelen TV RTL
Steenstrips Televisie
Deco Wandpanelen TV
Televisie Muurbekleding

Steenstrips

De grootste collectie steenstrips van Nederland! Wij hebben een groot assortiment en voorraad in mooie, luxe en kwalitatieve steenstrips.
U kunt onze showroom bezoeken, maar ook online bestellen. Steenstrips als gevelbekleding voor buiten is ook mogelijk. Bekijk daarvoor onze collectie steenstrips voor buiten. Aydo Deco is al jarenlang te zien op RTL4 en biedt een duurzame, kwalitatieve en zéér voordelige collectie steenstrips. 
Onze producten zijn doe het zelf producten en hiermee onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Al onze steenstrips zijn zeer éénvoudig te monteren. Of je nou steenstrips zoekt voor buiten, binnen, de keuken. Aydo Deco heeft het allemaal!

3D Wandpanelen

Wandpanelen zijn eigenlijk ook steenstrips. Deze hebben meestal grotere afmetingen en worden daardoor wandpanelen ipv steenstrips genoemd. 3D Wandpanelen en Baksteenstrips geven aan dat de panelen niet vlak, maar echt diepte bevatten. Hiermee onderscheid ons product zicht van bijvoorbeeld baksteen behang wat helemaal vlak is. Onze 3D Wandpanelen zijn daardoor niet te onderscheiden van echt gemetselde muren. Onze 3D Wandpanelen zijn uitstekend geschikt voor buiten. Zoekt u bijvoorbeeld steenstrips voor buiten? Of gevelbekleding? Dan bent u bij Aydo Deco aan het juiste adres! Want onze collectie Baksteenstrips en Wandpanelen zijn hier uitermate geschikt voor!

Steenstrips Buiten

Aydodeco biedt een passende oplossing voor het bekleden van uw buitenmuur. Ons assortiment bestaat uit wandpanelen en steenstrips welke ook geschikt zijn voor buiten. Het mooie van onze steenstrips  is dat ze onderhoudsvrij, betaalbaar en gemakkelijk te installeren zijn.
Daarnaast hebben de wandpanelen voor buiten soms een EPS onderlaag, waardoor ze direct bijdragen aan een lage energie rekening.
Wandpanelen van EPS, Flexi Stone Steenstrips en de Polyurethaan wandpanelen zijn geschikt voor buiten gebruik!

Wat zijn 3D Wandpanelen

AydoDeco heeft de grootste collectie wandpanelen en steenstrips van Nederland. Bekleed je muur en creëer de gewenste sfeer! 
Al onze steenstrips zijn direct leverbaar. Wij kunnen onze steenstrips per post leveren, maar u kunt ze ook afhalen bij ons in de showroom. U kunt in onze showroom inspiratie opdoen onder genot van een lekker kopje koffie.
Aydodeco heeft altijd het juiste product. Bel ons of kom gezellig langs.
3D Wandpanelen, Marmerlook PVC, Zelfklevend Natuursteen, Houtstrips, Gevelbekleding en veel meer steenstrips.

Douchewandpanelen

Ideale panelen om direct over oude tegels en onbewerkte muren te bevestigen. Deze wandpanelen zijn er in XXL formaat en zijn circa 120x260cm. Deze douchepanelen zijn flexibel en eenmaal tegen de wand geplaatst is het niet te onderscheiden van echt marmer. Bovendien is het zéér eenvoudig te reinigen.

Douchewand

Kies voor een nieuwe douchewand zonder hoge renovatie kosten en zonder veel moeite te doen. Kies voor onze wandbekleding met marmerlook of voor onze natuursteen wandplaten! De wandpanelen met marmerlook zijn van PVC / Acryl. De Natuursteen wandpanelen hebben een echte toplaag van 100% natuursteen.

Wandpanelen Badkamer

Een badkamer renovatie is met onze douche panelen heel eenvoudig en het resultaat is heel erg mooi! Natuursteen in de badkamer geeft een mooie uitstraling, een hotel chique gevoel en biedt vele voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld geen voegen meer schoon te maken. 
We blijven het zeggen “dure tegels zijn verledentijd”

Natuursteen Wandpanelen

Prachtige Natuursteen wandpanelen gemaakt van 100% leisteen. Deze zijn ook geschikt voor in de badkamer na “natuursteen impregnatie” De panelen zijn 2 tot 4mm dik, lichtgewicht en zijn zéér eenvoudig te plaatsten op elke muur.

De waardering van www.aydodeco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1261 reviews.

Extra Korting?

Meld je aan om te profiteren van onze MEGA Kortingen en blijf op de hoogte van de laatste trends.